Uncategorized

Bikinitop vastleggen

Beginners die op zoek zijn naar zwemmen, komen een van de handigste hulpmiddelen tegen die ze ooit zouden kunnen bezitten, een zwempak. Vroeger waren mensen bang om niets te dragen tijdens het zwemmen, maar met de komst van deze zwemkleding is die angst verdwenen.

De moderne badmode in een kleine pasvorm is gunstig voor zeer kleine frames of zeer dunne lichamen. Voor zeer lange of zware mensen is het echter FitFlops, een slim fit boven- en onderkant voor een zeer slanke pasvorm. Voor zeer dunne frames en zeer sterke lichamen zijn de slim fit badpakken gunstig.

Moderne badmodebedrijven ontwerpen en produceren vaak deze moderne badmode met toonaangevende kenmerken. Fit flops helpen je niet alleen om je vet te verbergen, maar enkele van de belangrijkste kenmerken zijn een verbeterde textuur, totale dekking van het zwembad en een heldere en kleurrijke pasvorm. Met een badpak met zeer slanke pasvorm kunt u ongeveer vijf centimeter of meer besparen op uw metingen. Een slim fit badpak heeft vaak een extra paneel op de buik, wat de uitstraling van een kleine bikini geeft.

Het lijkt alsof je de hele dag een badjas hebt gedragen in plaats van een bikinizwempak. Het voelt alsof je iemand bent die gekleed is in een badjas in plaats van in een bikini-badpak. Zelfs als je maar één keer geprobeerd hebt om de huid nat te maken, zul je waarschijnlijk versteld staan ​​van het gevoel van vrijheid dat het je geeft! Dat gevoel van volledig gekleed zijn en toch zo comfortabel voelen is geweldig! Je zult jaloers zijn op al je vrienden!

Deze pakken zijn tegenwoordig ontworpen voor elk lichaamstype! (Maar het is beter om eerst je lichaamstype te kennen om de juiste maat te krijgen!):

Nauwsluitend pak: Een slim fit bikinitop met een slanke taille en broekje voor een strakke look.

Bikinibroekje: Een smal bikinitopje bevestigd aan een afslankbroekje!

Materiaal: 100% polyamide, katoen of een nylon mix.

Vervormde details en ontwerpen: Ja

Voordekking: Ja

Maatvoering: Ja

buste: 15-28 inch

Borst: 14-28 inch

Taille: 20-38 inch

Dij: 6-14 inch

Beenlengte: 18-19 inch

Hoogte: 5-6 inch

Deze bikinitop die is geoptimaliseerd voor grotere borsten, geeft je een adembenemende bikini-uitstraling! En wees gerust, je zult er prachtig uitzien. De gestroomlijnde A-lijn zorgt voor een smalle taille en de eenvoudige bikinitop pakt je huid en zorgt ervoor dat hij er prachtig uitziet.

Kies dus een bikini met de perfecte ronding waardoor jij je sexy voelt en er sexy uitziet. Voeg dan wat bloeiers of bandjes en een tailleriem toe om je een andere look te geven. Je kunt er natuurlijk een jasje bij doen als je wilt. Maar plan van tevoren, zodat u tijd in de zon kunt doorbrengen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over brandwonden. En vergeet niet een thermoskan in je zwemkleding mee te nemen als je lange tijd buiten in de zon gaat liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.