Damesmode Den Haag

 

Wij verkopen topkwaliteit, merkkleding voor de leeftijdsgroep boven de 50 jaar. Omdat we merkten dat de vrouwen in onze winkel in Den Haag op zoek zijn naar mode, besloten we onze mode-expertise te delen met andere vrouwen. Nu draaide ons toegewijde team van stylistes overuren om onze klanten te helpen dameskleding, accessoires en kleding te vinden die aan hun specifieke modebehoeften voldeden. Het werkte, en dus hadden ze het gevoel dat ze iets waardevols hadden bereikt door mode bij ons te kopen.

Tegelijkertijd merkten wij dat onze klanten hun unieke modewensen met ons deelden. Dit voorjaar hebben we met eigen ogen kunnen zien wat Theagne voor de Nederlandse damesmode heeft betekend. In april realiseerden wij ons dat onze mannen in Nederland een verenigd mode front wilden laten zien. Zij wilden dezelfde modelijnen dragen die wij verkopen. De Royale in Nederland en Francies in Nederland waren twee goede voorbeelden. Deze twee shows waren gewijd aan het verenigen van mode-ideeën die door mannen over de hele wereld werden gedeeld. In de eerste show toonden dames hun seizoensmodecollectie met een charmante glimlach op hun gezicht. In de tweede show was een eenvoudig geïnspireerd idee dat uit de borst van een vrouw spoot het meest opvallend. Mannen waren verheugd te leren dat ze samen met vrouwen konden winkelen. Ze leerden dat ze hun modekeuzes via elkaar konden uitdrukken. Dit is een unieke kans voor twee mannen om te leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Voor mij is dit passend!

In de komende jaren zal ons unieke mode-aanbod meer en meer vrouwen flatteren. Onze prijzen zijn redelijk, we hebben stijlvolle en elegante producten voor elk seizoen, en we zijn gevestigd in Theplinfect locatie in Nederland. De kracht van ons merk en ons unieke concept trekt vrouwen aan die terugkeren naar Nederland. Dus als u nog steeds dezelfde rok van vorig jaar draagt, kunnen wij u voorzien van nieuwe stijlen en mode die zal verkopen.

 

LEES MEER : 

Leave a Reply

Your email address will not be published.