fashion

De nieuwe modebeweging

Criminal damage

Streetwear is ontstaan uit de Britse cultuur- en muziekscene eind jaren ’80. Deze onvermijdelijke Clash of theolves leidde tot deze prachtige modebeweging. roots, skateboard, cultuur, klassiek, psychedelische kleding, veel felle kleuren en mix en match streetwears om een aantal opmerkelijke meesterwerken te creëren. Deze mode beweging begon in het midden van de grootste muziek energie in de wereld op dat moment post 1980s. Deze modebeweging stond bekend als Criminal damage.

Hoewel er nog steeds oudere mensen zijn die oude/vintage kleding dragen, zijn het de jonge mensen die de pioniers zijn in deze hele nieuwe modebeweging. Zij zijn degenen die de trend zetten en het dragen doen. We moeten de Beatles bedanken voor het op gang brengen van deze nieuwe beweging, maar eigenlijk gaat de eer van het op de kaart zetten van deze modebeweging naar Pete Doherty en zijn verbazingwekkende karakteristieke nederige en coole looks.

Als het u is opgevallen, hebben de meeste kledingwinkels de vloer en de etalages overgenomen en het uiterlijk van de winkel volledig veranderd door de nieuwe look op de muren aan te brengen. Ze hebben het gevoel en de sfeer van de winkel volledig veranderd. Ze hebben een aantal geweldige levendige kleuren die je grijpen en houden je terug te gaan voor meer. Ze hebben nieuwe en frisse interessante t-shirts en andere tops en jeans. Ze doen dit nu al een paar jaar.

In het begin van de jaren tachtig veranderde de stijlscène in Engeland met de eerste punk- en new wave-bands, en ook de mode veranderde met de invoering van de minirok en strakke broeken. Voetbalster Shawn Stud harsh speelde een grote rol in de nieuwe golf van muziek Wordt overgenomen door zowel punkers als new wave bands. Mensen als het invloedrijke Bauhaus veranderden de modewereld door milde vormen van verfomfaaide stijl populair te maken in de vroege jaren tachtig. Bauhaus was een band die echt invloed had op de new wave van muziek. Ze gebruikten hun kleding om de angst en onrust te symboliseren die veroorzaakt werd door de sociale veranderingen in de jaren 8. Het ging waarschijnlijk meer om de muziek en de mode was nooit echt zo belangrijk. Maar mensen als The exploited kleding en sommige andere dingen die ze populair hebben gemaakt, onthoud de houding van deze mensen is dat ze een heleboel demonen hebben om van af te komen en de jurken die ze dragen zijn een herinnering aan alle demonen die ze hebben gekregen.

Ze hadden een aantal geweldige t-shirts die door een aantal echt verbazingwekkende mode gaan. Het is terug naar de oude dagen, maar toch is het helemaal modern. Ze zijn een kruising tussen punk en de hippie mode. Het is echt geweldig en je zult nooit verkeerd gaan met het dragen van funky kleding. Je moet proberen een aantal nieuwe mode stijlen en merken vooral als je nooit hield van de “oude school” stijl. Maak je geen zorgen als je niet het geld om de nieuwe mode kleren te kopen, want je zult altijd in staat zijn om nieuwe spullen te vinden in liefdadigheidsinstellingen winkels en op het internet.

 

lees meer

mooie hoodie

Leave a Reply

Your email address will not be published.