Uncategorized

Gouden en zilveren armbanden

enkelbanden Spreek het woord "enkel" uit als "enkel" of "Aka-nee". Vergelijk het met het woord "Athlet". Ze zijn een van de meest herkende woorden in de wereld. Enkels zijn waar het om gaat!

In de wereld van de losse vrouwen zijn enkelbandjes hot fashion. De mode armbanden van dit jaar zijn zeer betaalbaar. Veel modemerken bieden enkelbandjes en geknoopte hangers aan in een verscheidenheid van metalen en edelstenen. Zelfs goud en zilver kunnen aan de enkelbandjes worden toegevoegd voor een duurdere look.

Gouden prijspunten

Afhankelijk van de armbanden en de kwaliteit, kan de bovenkant van de prijsschaal variëren. $10 zal lijken alsof goud een redelijke prijs is om te betalen voor een vrij goed gemaakte armband. Dit is waar het interessant wordt.

Sommige van de hogere eind armbanden zijn gemaakt van opmerkelijke metalen, zoals:

Kijk naar iets minder dure modellen voor sterling zilver of goud, het metaal zuiverheidsgraad zal van belang zijn.

Gewoon goud, roestvrij staal of 10,5-14k goud heeft eigenlijk wel een mooie ring om het. Ik bedoel die armbanden die een ring van goud aan de bovenkant hebben en een soort van sluiting om het te openen. 14k en 22k zijn van een vrij hoge kwaliteit en kunnen van een paar honderd tot een paar duizend dollar waard zijn.

24k is een van de meest voorkomende en populaire niveaus van metaal gevonden op moderne gouden armbanden. Deze armbanden zijn mooi en soepel en worden op dezelfde manier bewerkt als een zirkonia armband met diamanten. Ik ben nog niet zeker van de hoogste zuiverheidsgraad voor goud, maar het is hoog genoeg om aantrekkelijk te zijn voor beginnende kopers. Wat de prijs betreft… wel, de vergulde versie is een verre schreeuw van het eens zo populaire zware type.

Soorten armbanden

Zoals u kunt zien, zijn armbanden in verschillende soorten verkrijgbaar. Mijn volgende artikel zal gaan over de geschiedenis van de rubberen armband en mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Vergeet niet dat goud zwaar en volumineus is, dus het is de traditionele keuze. Roestvrij staal is flexibel, maar minder glanzend dan goud, dus het is meestal niet de keuze voor dagelijks gebruik. De truc bij het kopen van armbanden is te begrijpen wat u wilt gebruiken en te beslissen hoeveel u wilt uitgeven.

Naast de beschikbare armbanden in verschillende soorten, is er ook een enorme selectie van wat je niet kunt kopen. gebalkte armbanden, bijvoorbeeld, zijn uniek en zeldzaam. verboden hakken, goed passend voor uw maat, maar waarschijnlijk niet zo duurzaam als een goede converse. Dus als je erover denkt om deze zomer een paar rubberen bikinibandjes aan je collectie toe te voegen, kijk er dan eens naar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.