fashion

Hoe de kledingroller te gebruiken

Kledingroller

 

roller

De algemene leeftijd van een persoon bepaalt de mate van risico bij het gebruik van dit instrument. Het is echter beter de kledingroller te gebruiken op stoffen die voor minder dan 50% uit zijde bestaan. De stof moet worden gekozen op basis van de overheersende kleur.

Het basisdoel van de kledingroller is de pluisjes uit de stof te drijven. De wrijving tussen de stof en de mouw tijdens het rollen maakt de kleding los. Het is als een grote pantoffel die over de polsslag van de stof wrijft. Aangezien de kledingroller van uw keuze vervaardigd is uit goede kwaliteit, zal hij de vorming van nare geurtjes voorkomen.

De aard van de gebruikte uitrusting is van essentieel belang om de vorming van onaangename geurtjes te voorkomen. De goedkoopste soort kledingroller is de metalen kledingroller. U kunt deze echter niet gebruiken op delicate jurken. In plaats daarvan moet u de kledingborstel gebruiken om het stof van de jurken te verwijderen.

Naast het borstelgedeelte moet u de kledingplukker gebruiken om de pluizen te verwijderen. De meeste merken leveren deze borstels in de winkel. Anders kunt u zelf gebruik maken van de kledingborstel. Het zal ook de vorming van pluisjes op uw kleding voorkomen.

Gebruik gedroogd gras bij het maken van de kledingborstel om adsorptie van slechte geuren te voorkomen. Daarnaast moet u de kledingborstel zo gebruiken dat de borstelkop de stof niet raakt. Het zal ook voorkomen dat de vorming van slechte geur.

U kunt gebruik maken van de zachte tandenstokers of de wattenstaafjes. Beide werken op dezelfde manier. De tandenstokers hebben een lichte vertanding en daarom is het niet moeilijk om de borstel op de kleding te gebruiken. Het wattenstaafje is de meest gebruikte van de twee.

De gebruikelijke soort kledingborstel is de niet-giftige. Omdat hij schadelijke stoffen bevat, moet hij worden gebruikt onder strikte ventilatievoorwaarden. Hij moet worden gebruikt na toevoeging van de specifieke ingrediënten die over het algemeen worden gebruikt bij de bereiding van de kleding. Aangezien deze materialen schadelijk zijn, moet hij af en toe worden gebruikt.

U moet het niet-giftige preparaat nat maken en het dan op uw kleren gebruiken. Het werkt op dezelfde manier als het wattenstaafje. Het moet tijdens het wassen uit de buurt van uw kleding worden gehouden. Bovendien moet het in de oorspronkelijke verpakking worden bewaard. De container moet in een donkere kamer worden bewaard. Het zal veertien tot vierentwintig centimeter van de kleren zijn.

Gebruik de droger om de kleren te drogen. De hitte van de droger zal de lijmresten in de kleding verwijderen. De stijfheid van de kleding zal veel minder worden.

 

LEES MEER : 

Leave a Reply

Your email address will not be published.