fashion

Hoe kies je een professionele dameskledingadviseur

Kledingadviseur

 

Informatie voor bedrijven

Als professionele vrouw kan er een moment komen waarop u overweegt gebruik te maken van de diensten van een professionele dames kledingadviseur. Negeer deze optie niet. De sleutel is om het goed te doen. Een verkeerde keuze uit uw kledingadvies zal u er niet als een professionele vrouw uit laten zien. Net als in deluke flatspecial, hoeft je kleding niet saai te zijn, gewoon doodgewoon.

De juiste toon aanslaan met je garderobe is cruciaal. Weet je hoe belangrijk je uiterlijk is in carrière? Je uiterlijke verschijning beïnvloedt hoe mensen je zien, mogelijk ten goede of ten kwade. Hoe denk je dat mensen je beoordelen, als ze niet op de hoogte zijn van je uiterlijk? Je wilt niet de kandidaat zijn diekerosjer is tot ze je baas ontmoeten.

Geschikte outfits voor alle gelegenheden

Met een vermogen van $800 of meer kunt u niet elke dag een trendy 3-delig pak naar kantoor dragen, tenzij uw uitgaven dat toelaten. Bent u van plan een bruiloft, orgynorethist of misschien een reünie van de middelbare school bij te wonen? Vrouwen pakken zijn alleen geschikt voor deze eenmalige gelegenheden. Maar dat betekent niet dat u elk jaar een klein fortuin moet uitgeven aan nieuwe kleding. Het gaat allemaal om gezond verstand. Je wilt niet de verkeerde kleren dragen om de verkeerde redenen. Als je er niet goed uitziet, zie je er alleen maar slordig uit. Geloof me, mensen kunnen zich de jurk niet meteen voorstellen als ze een willekeurig assortiment voorgeschoteld krijgen. Als het verwarrend voor je is probeer dan eens iets wat je vijf jaar geleden gekocht zou kunnen hebben waarvan je vandaag nog steeds niet zeker weet of je het wel een beetje mooi vindt. Het kan gewoon zijn dat de trend veranderd is. Ik weet niet hoeveel vrouwen ik op kantoor zie met een garderobe die eruit ziet alsof ze klaar zijn voor hun tiende verjaardag.

Een motiverende shoppingtrip om je uitstaande creditcardschuld af te betalen, of een speciaal uitstapje om je te helpen de perfecte ketting te vinden die bij die speciale jurk past, is misschien een goed idee. Maar laat je op kantoor niet verblinden door accessoires en make-up die de stijl van de 21e eeuw uitdragen. Als je probeert indruk te maken, maak je misschien juist een kwetsende statement over jezelf. Een groot “groen” overhemd en een verstandige pantalon op kantoor is misschien net genoeg.

Lees meer:

Personal shopper

Private shopping

Leave a Reply

Your email address will not be published.