fashion

Hoe kies je een trouwstijl

Trouwpak man

Zoals veel heren wellicht al weten, is het moeilijk om verkeerd te gaan met een rijk marineblauw pak. Dit doet echter niets af aan het belang van het kiezen van een pak in een diepe, donkere tint groen.

Bruiloft stijl en formaliteit zal veranderen van tijd tot tijd en van seizoen tot seizoen. In de zomer is het perfect aanvaardbaar om een lichtere tint groen te dragen, terwijl je in de wintermaanden misschien wil vasthouden aan zwaardere of bosgroene tinten. Voor meer casual, zomer bruiloften, wilt u misschien strepen, paletten en andere patronen en tinten in te schakelen.

Het kiezen van een groen trouwpak voor een man kan eenvoudig zijn. Het is belangrijk om de juiste kleurschakering te kiezen voor de specifieke trouwstijl en of een gekozen kleur gewaagd is of niet. Gelukkig zijn er veel verschillende tinten en schakeringen waaruit u kunt kiezen. Van Konrawn tot Indigo en zelfs een paar opvallende schakeringen van Zirconia, er is een enorm aanbod beschikbaar mocht u besluiten ervoor te gaan.

De kleurkeuzes houden daar niet op. Als u op zoek bent naar een helder lichtpuntje in uw pak, kunt u kiezen voor helderdere tinten zoals Cure Ceanata of European Night. * Diepere groene tinten geven u warmte en comfort met bijna elke kleur, maar zullen veel meer opvallen tegen donkerdere thema’s.

Groene trouwpakken zijn nu verkrijgbaar in een breed scala van afwerkingen, waaronder die met een verweerde look of een Harley Edgeware uiterlijk. Kies een iets lichtere pastelkleur voor een bruiloft in de lente, terwijl je voor een koelere look kiest voor diep glanzende tinten in Mist Royal orrose.* Elk van deze afwerkingen zal een zeer feestelijk tintje geven aan je pak terwijl het praktisch en iets koeler is.

Alle tinten groen passen bij een aantal van de meest bekende bruiloftskleuren.ocheng, roze, mauve, bladgroen, mosterd (donkergroen met gele basis) en olijf zijn allemaal goede shirtkeuzes. Als kleurkeuze zijn er vele keuzes. Als u zich niet zo zwoel voelt, probeer dan in plaats daarvan een zachter groen zoals ontluikend rood of donker kastanjebruin. Populaire stropdaskleuren zijn groen, wit, paars, goud en dan roze, terwijl oranje en blauw ook ingetogen kunnen zijn en niet zo populair.Let op: ontwikkel van daaruit extra liefde voor je jurk en accessoires. Idee├źn verschillen, mensen komen in veel gevallen met wiskunde en logica, maar dat wil niet zeggen dat het verkeerd is.

Mijn beste advies bij het kiezen van een bruiloft thema en of een kleur voor je trouwpak als man is om jezelf te zijn. Net als bij een blind date kan het zijn dat je kleuren gaat combineren waarvan je denkt dat ze niet bij je passen, vooral als je weinig ervaring hebt met kleding die je zelf had moeten uitkiezen. Aan de andere kant kan het ook zijn dat je helemaal gelukkig bent met een paar verschillende tinten die je hebt gekozen en dat het juiste paar kleuren je nog meer gelukkig maakt. Probeer een aantal verschillende tinten totdat je degene tegenkomt die je mooi vindt bij je ogen.

Wat is jouw groene optie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.