fashion

Hoe T-shirts te gebruiken om uw bedrijf te promoten?

Streetwear Rotterdam

Streetwear is een trendy trend in alle ontwikkelde markten. Met aanzienlijk minder overheadkosten in vergelijking met de traditionele kledingindustrie, komen de streetwear-ontwerpen voort uit productinnovatie die de markteigenschappen steeds opnieuw uitvindt. Recente innovaties omvatten het gebruik van beschermende materialen in streetwear-kleding. Met behulp van nieuwe en geavanceerde technologie, zoals Ultra Violet straling bescherming, en op maat ontworpen en kleuren het veilig om te dragen.

Het Europese streetwearmerk admit is nu een samenwerking aangegaan met een Deens designbedrijf, ESS Anne Claire, voor een nieuwe unieke samenwerking. De merknaam, admit, heeft een verrassende naam die beter bij het merk en het ontwerpbedrijf past. De klanten van ESS Anne Claire richten zich op kleding met een trendy stijl voor mode om een boeiende look en een spannende uitstraling te creëren. De kleding met het designerlabel, admit is nu een populaire keuze geworden voor de jeugd, vooral in Europa.

Misschien is het succes ook, althans gedeeltelijk, te danken aan de demografische ontwikkeling. Met een gemiddelde leeftijd van slechts 13 jaar vormen de jongeren van de Europese landen een groot deel van het consumentenbestand. En met een gemiddeld inkomen van zo’n 101.000 EUROW (orses) wordt het grootste deel van de streetwear-dozen die in de streetwear-gemeenschap verkocht worden, vervuld door deze jonge stedelijke consumenten. De verwachtingen zijn gestegen, en het merk kan alleen maar kwaliteit en een uitgesproken stijl blijven leveren om zijn plaats in de harten van deze jonge mensen te behouden.

Waar T-shirts ook verkocht worden, de mensen eromheen hebben verwachtingen over wie het merk zal dragen en wat voor soort respons T-shirts zullen krijgen. Door informatie te verzamelen over het type mensen, maakt T shirts van zichzelf een inclusieve merknaam. De mensen die het hoogste aantal verkopen, de demografie die het vaakst reageert op advertenties, de mensen die het merk het snelst adopteren, en de mensen die het meeste EUROW uitgeven aan actieve artikelen.

Omdat kan worden beweerd dat het voortdurende succes van het merk afhankelijk is van de aantrekkingskracht van het merk op de huidige gemeenschap en van het geïnformeerd en betrokken houden van die gemeenschap in de loop van de tijd, wordt het voor het bedrijf noodzakelijk om nauwkeurige en actuele informatie te blijven verstrekken over het produkt van het merk en de toekomstplannen voor het assortiment. Hoewel het internet gemakkelijk toegankelijk is via normale commerciële methoden, betekent dit dat de vereiste informatie op de websites aanwezig is, maar toch een meerwaarde biedt door gratis extra informatie te verstrekken. Regelmatige updates via sociale media dragen ook bij tot het verstrekken van alle relevante informatie, wat helpt om de reputatie van de merknaam hoog te houden. Of mensen nu kiezen voor bedrukte T-shirts om zichzelf te versieren of ze dragen in straatkledij, ze willen zich toch laten opmerken. En interessant genoeg is de manier waarop mensen hun T shirts dragen vaak hetzelfde. T-shirts gebruiken om reclame te maken voor een bedrijf is vaak effectiever dan een advertentie in een winkelcentrum of een tijdschriftenwinkel.

Lees meer

Tracksuit

Hoodies kopen 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.