fashion

Hoe te dragen standaard

Marktkleding

 

Standaard (S) – Dit is de originele pasvorm. Het is ruim in de dij en het zitvlak. Het heeft een relaxte pasvorm, wat betekent dat het meer ruimte heeft dan de traditionele pasvorm. Het voordeel is dat het verder van het lichaam af zit, waardoor de benen langer en slanker lijken. Het nadeel is dat u zult merken dat de gebruikelijke pasvorm op de dij smaller is dan de teen, maar dit is alleen als u grote dijen hebt. Als u grote dijen hebt, zal het veel te strak zitten.

De original fit of slim werd oorspronkelijk ontworpen als compromis tussen de traditionele pasvorm (ook bekend als gut of baggy) en de relaxte pasvorm. De slimmer passende jeans zit bij de dij. Als u aan de slanke kant bent, is dit een goede keuze voor uw figuur. Het grootste probleem is dat ze in zo’n verscheidenheid van kleuren worden gemaakt dat er een kleur is voor bijna elke persoonlijkheid, maar als u ze vindt in denim van een donkere of donkerblauwe kleur, is de kans kleiner dat ze slijtage vertonen.

Qua maat zijn ze aan de grote kant, maar als je jong bent en het schoolbal nog maar een paar dagen weg is, zijn ze zo goed als klaar. Als je stevig in je schoenen staat, kun je ze misschien ook zonder riem dragen. Dat is niet erg, ze zijn over het algemeen comfortabel.

Kraagloos. Geen logo. Hardcore. Ze zitten ongeveer 2 inches lager dan de traditionele spijkerbroek. De bovenkant is V-vormig met slechts een enkele riemlus.

In tegenstelling tot de traditionele spijkerbroek, heeft de kraagloze pasvorm geen zakken langs de opstaande rand. Alleen de enkele riemlus ter plaatse draagt het gewicht van deze volledig beladen jeans. Slank. Je hoeft geen broek aan te trekken… Het spijt me, maar tenzij je boven de vijftig bent, moet je deze omkeerbare mode vermijden.

Gekleurd – Dit zijn jeans met hun conventionele jeanskleuren. Alle kleuren zijn origineel. Sommige van de kleuren zijn hard, wat betekent dat ze je huid in brand zullen zetten. Degenen waar je mensen echt hun houding zullen gaan tonen zijn blauw (vooral navy), zwart, geel en rood. Een witte gemengde keuze kan meer flatterend zijn dan de meeste.

Hoogte -Zoals de originele spijkerbroek standaard, zijn ze laag. In tegenstelling tot het origineel, dat een bijna onzichtbare taille had (ongeveer 6 inches), hebben ze niets om de warmte binnen te houden, dus ze kunnen erg koud worden. Wees erop voorbereid dat mensen commentaar geven over hoe goed ze eruit zien. Kom op…ik geef het toe. Ik ging naar een middelbare school waar ze sneakers droegen bij de diploma-uitreiking… Je hebt geen ASiru Quo Hem Hashing en nog steeds in de wereld.

In de zomer kochten we allemaal marktkleding in plaats van jeans en toen de temperatuur ver onder het vriespunt daalde, trokken we onze jeans aan. Het was verrassend comfortabel en hoewel we rokken aanhadden, was het moeilijk om ze over onze rokken en shorts omhoog te houden. Sommige van deze stijlen zijn magisch om te dragen omdat ze er goed uitzien met bijna alles. Deze jeans laat je benen er zeker geweldig uitzien.

Ze zijn zo licht om te dragen en kunnen overal binnen gedragen worden. Je hoeft geen lange mouwen te dragen… het kan over je top. Omdat er geen zakken zijn, kan het erg warm worden in de zomer. Probeer cargo of deze stijl in een lichte kleur…ze zijn niet te formeel. En de grotere maten staan goed bij lange benen en slanke silhouetten. Probeer eens iets donkergroen… jeugdstijl is altijd terug in stijl.

Heb je alle mode tips en heb je gewoon het lef niet? Het gaat allemaal om de persoonlijkheid… persoonlijkheid is de beste kleding die je kunt hebben… NIET ANDEREN!

Lees meer:

Vrijetijd kleding

Leave a Reply

Your email address will not be published.