fashion

Moederdag cadeau-ideeën

cadeaus

 

Zwangerschap is een van de spannendste periodes in het leven van een vrouw. Ze is zwanger, en ze lijkt geen idee te hebben van hoe gek haar lichaam de komende 9 maanden zal doen. Het is een opwindende tijd, maar ook een tijd vol vragen en angsten. Als je zwanger bent, kan het soms heel moeilijk zijn om zelfs de meest eenvoudige wensen te onthouden. Het probleem is dat mensen vaak niet begrijpen wat er aan de hand is of waarom. Een cadeau moet dus echt iets zijn dat al die vragen en angsten kan beantwoorden. Dit artikel is bedoeld om je te helpen een moederdagcadeau te vinden dat echt antwoord geeft en je helpt je wensen en gevoelens voor het grootste deel over te brengen. Ik zal een paar dingen doen om dit stap voor stap uit te leggen.

Stap # 1: Zwangerschap

Zwangerschap is een geweldige reis voor een vrouw. Het is de grootste toename in de groei van je lichaam in je leven. Vanaf de vierde maand van de zwangerschap groeit je baby gemiddeld zo’n 2,5 cm per dag. De baby wordt een “rollende sla” genoemd omdat de wortels door het lichaam van de moeder rollen terwijl ze zwanger is. Dit hele proces wordt “hypnobirthing” genoemd. Hypnobirthing is een eenvoudig proces dat het lichaam van de aanstaande moeder helpt zich voor te bereiden op de geboorte van haar kind. Volgens het Complete Boek van de Bevalling, “houdt hypnobirthing in dat je volledig voorbereid bent op de bevalling.

Je kunt je voorbereiden door contact op te nemen met een geboorteklas of een ervaren doula te zoeken. De meeste cursussen geven je de nodige lessen over hoe je van houding moet veranderen tijdens de bevalling, hoe je je kunt ontspannen tijdens de weeën, maar ook leer je over hypnose en andere methoden die erg nuttig kunnen zijn bij de geboorte. Je kunt ook bevallingslessen kopen die je helpen de technieken te leren om een gemakkelijkere bevalling te hebben.

Je kunt zelfs je eigen hypnobirthing doen door een video te bekijken of erover te lezen. Je kunt zelfs gratis dvd’s downloaden op het internet. Babysveryirelect.com heeft een complete lijst van hypnobirthing mogelijkheden.

Stap # 2: Highlight Mam

Het is duidelijk dat ze, nu ze zwanger is, veel heeft om over na te denken en zich te herinneren. Een klein, mooi verpakt geschenk gebonden met liefde is zeker een gedenkwaardige aanvulling. Dit zijn enkele van de beste Geboortecadeaus  voor een zwangere vrouw die een Moederdagcadeau nodig heeft:

 

-Gemberbrood Fudge

-Healing Herbal Teas

-Kookboeken

-Embroidery Designs

-Jewelry

– tijdschriften of boeken over moederschap en geboorte

– goedaardige verwaarlozing

-Gourmet niveau mooie fles wijn

-Gourmet niveau mooie gourmet kaas en cracker

-Gourmet niveau mooie fruitmand

-Een geschenkmand met lotions voor mama.

-Gepersonaliseerde mand

Het kiezen van een geschenk dat eert en beantwoordt aan een behoefte of passies van de moeder is een bijzonder geschenk en een die laat zien hoeveel je om haar geeft. En als je beseft dat je zwanger bent, zul je nooit een dag kunnen gaan zonder aan haar te denken. Dus een geweldige manier om haar te eren zou zijn om een geschenk dat ze zal koesteren al haar dagen te geven. Maak haar gevoel sexier door het toevoegen van een trendy of unieke zwangerschap sieraden, een thuis spa geschenk of zeep en spa apparatuur. Laat haar lichaam geen tempel zijn waar ze geen toegang toe heeft. Bied een dag aan met haar favoriete hangplek.

Een gepersonaliseerde moederdagmand is een geweldige manier om een groot en klein geschenk samen te stellen. Je kunt de dag doorbrengen met het maken van met chocolade bedekte aardbeien voor haar om te eten. U kunt zelfs een helft van de chocolade aardbeien aan haar geven bij het diner voor een finishing touch.

Dit zijn maar een paar Moederdagcadeau-verzendideeën die u op internet kunt vinden. Gebruik de bovenstaande suggesties of bekijk andere Moederdag cadeau verzenden ideeën zoals: Cadeaus om haar te leren van muziek te houden, Chinese Moederdag goodies en cadeaumanden compleet met sieraden.

 

Lees meer:

Gehaakte knuffel

Thema knuffels 

Leave a Reply

Your email address will not be published.