fashion

Sensuele lingerie

Numa Nura creëert niet alleen sensuele lingerie, maar verkoopt ze ook. Deze sensuele lingerie is een mix van frigiditeit met masochisme.

Sensia’s Nura-label heeft winkels in Londen, Parijs, Milaan, Rome, Sydney, Hong Kong, Los Angeles en New York. Al deze winkels zijn ketens in de lingerie-industrie.

Senioren produceert luxeartikelen en luxecategorieën. Behalve lingerie produceert Nura ook kousen, boyshorts, solventtest, korsetten, ruggenaaikousen, body stockings, body binders, jarretelgordels, thigh highs, strings, taille cinchers en vele andere intieme accessoires. Al deze artikelen worden in onafhankelijke winkels verkocht.

Carlos voorkomt de verkoop van sommige artikelen, zeggende: “Deze kledingstukken zijn gemaakt om te dragen, niet om weg te doen.”

Sensia produceert kousen die stijlvol, geraffineerd, klassiek en sexy zijn. Dankzij de zeegerpte sensuele voelsprieten kan de drager pronken met zijn sensualiteit, niet op een gedurfde manier maar op een subtiele manier. Sensualiteit wordt geportretteerd zonder al te opzichtig te zijn.

Sensia zegt: “Sensualiteit hoeft niet romantisch of lichamelijk te zijn. Het kan en is vaak eenvoudige dingen, zoals de geur van een roos of de aanraking van een herfst zachtjes, of de vezels van een wollen trui. ”

Een andere manier om sensueel te omschrijven is te zeggen dat het comfortabel is. Als je een sensueel item draagt, pronk je niet met je goederen, maar met je comfort. Het is iets innerlijks dat je niet kunt zien, maar dat de magie creëert die des te mooier is om naar te kijken.”

Van de alledaagse dressing tot de avondjurken, elke sensuele outfit hangt af van de combinatie van kleuren, stoffen, texturen en tinten die sensuele mannen en vrouwen in elke combinatie brengen.

Ze zeggen: “Een vrouw kan de beste lingerie van de wereld hebben, maar als haar onderkleding beroerd aanvoelt, zal dat geen effect hebben op de manier waarop mensen haar zien.”

Onlangs hebben in Milaan twee modeontwerpers de handen ineengeslagen om het tegen elkaar op te nemen door een volledige lingeriecollectie te lanceren.

Hun ontwerpen zijn funky, jeugdig en vol leven, maar toch divers en origineel. Hun kleuren zijn helder en opwindend en hun brutaliteit wordt bewezen door verschillende provocerende stijlen.

Een van de lingerieontwerpers zei: “Lingerie ligt bijna iedere vrouw natuurlijk na aan het hart. Maar je kunt het er allemaal charmant en aangenaam uit laten zien als je de perfecte lingerie hebt.”

Wanneer u op zoek gaat naar de beste lingerie, neem dan de catalogus door en kies voor kleuren die lief en onschuldig zijn, op die manier zal het er niet uitzien als een goedkope poging tot chique lingerie.

Lees meer:

Damesmode den haag

Leave a Reply

Your email address will not be published.