fashion

Stedelijke Mode Winkel

Kledingwinkel Tilburg

Leuquard Fashion Store is een familiebedrijf dat sinds mei 1995 is geopend door Hilary de Haan in Brussel.Niet alleen was de outlet prachtig maar we hebben ook veel pers aan ons weten te binden en hebben er een hele leuke tijd van gemaakt! We hebben een lange periode de vrije hand gehad.Toen dachten we dat we iets meer zouden geven en lanceerden ons nieuwe en innovatieve concept genaamd Europa’s little black dress. Het is een exclusief assortiment en als product is het uiterst succesvol.U hoeft zich geen zorgen te maken over het weer, onze little black dresses

Mijn vrouw at een crêpe die door onze chef-kok Christian was klaargemaakt met een heerlijke smaak en een verbazingwekkende perfectie. Urban weeds gecomplimenteerd Eenvoudig maar elegant, deora’s ontwerpen zijn gewoon niet van deze wereld. Gekleed omhoog of omlaag, niets is te stijlvol of elegant, als je in de stemming om plezier te hebben en te genieten van wat je hebt, kunt u heel goed overeenkomen met dehunter zwarte jurk met prachtig ontworpen luipaard druppels, hier de druppels zijn cascading langs de zijkant van broekspijpen, zeer exotisch Voor de gelegenheid van een huwelijk geeft Christian u hoofdkledingsets van fijne kwaliteit in fijn linnen of zijde en in een zorgvuldig geselecteerde stof om echo’s te vermijden en de ervaring van een elegante tijd te doen herleven.

Dit is een zeer vernieuwend concept in de mode, om de kledingwinkel met eenvoudige en stijlvolle snitten te gebruiken en ze te combineren met versieringen van een andere soort. Hier is de opoffering minimaal en het resultaat is rijk en mooi.De gebruikte stof is crêpe, een dun laagje overexpose toegevoegd aan de stof om te worden getransformeerd. Deze modestijl wordt Minimalisme genoemd en u zult genieten van deze unieke ervaring. Onlangs echter, met de blootstelling aan de enorme melange van verschillende economische kledingtrends, kwam het verlangen om anders te zijn weer naar boven en de nieuwe trend van Eenvoud steekt zijn kop weer eens heel licht op.

Met deze nieuwe trends zult u de verfijnde vrouwelijkheid waarderen die in opkomst is, met lange en zachte stoffen die zacht gestructureerde randen hebben, randen die glad zijn afgewerkt, met verfijnde naden die mooi zijn gedetailleerd. Met deze nieuwe trends zult u een nieuwe garderobe willen kopen om het beste van beide werelden te krijgen.Maar voordat u dat doet, moet u het volgende in gedachten houden: 1. U moet uw huidige garderobe zeer eenvoudig houden en zelden kleding kopen met meer dan drie kleuren.2. Kleding met meerdere kleuren tegelijk aanwezig zal verwarrend zijn om naar te kijken en zelfs duurder.3. U moet slechts een of twee paar spijkerbroeken tegelijk kopen, nooit de anderen in een verscheidenheid van kleuren. De beste strategie om u te helpen in uw streven om modieus te zijn, is kennis te nemen van de verschillende voetbedekkingsapparaten die op de markt enmmm verkrijgbaar zijn om de enorme verscheidenheid te waarderen. Net als kitten heels, peep toes, funky wedges, is dit een aanvulling op je echte glam look, geen onderdeel van het hoofdgerecht. Ze zijn wel erg grappig, nietwaar?We zien vaak dat de hakken van de hottie uit elkaar knallen als we lopen. Tijdens onze kantooruren. Ik draag Aziatische plateauzolen met een formele broek.4. Als het geen groot  feest is, 1. Het kan een gepolijste manier zijn om te laten zien dat je om me geeft.2. Het is een sexy manier om te zeggen “Ik ben aangekomen!”

Lees meer

Dames kleding

Interieur kleding

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.