fashion

Stedelijke mode

Street wear clothing

 

 

 

Wij geloven dat urban wear meer is dan alleen kleding, maar een filosofie.

Wat zijn enkele van de elementen van urban kleding? Hoe definieert u stadskledij?

De bovenstaande definitie van stadskledij is slechts een deel van het antwoord. Hoe definieer je streetwear? Je zou het kunnen definiëren als de oversized, gladde fusieve jeugdkleding geïnspireerd door de hip hop lifestyle, geïnspireerd door de skater cultuur. Onze kijk op streetwear is gebaseerd op het idee dat urban fashion meer is dan alleen kleding, maar een manier van leven.

Hoe waren uw interesses en ervaringen van invloed op het bedrijf?

De gehaaste maar uitstekende creaties doen denken aan de punkscene van de jaren zeventig, de hiphop levensstijl verbreed buiten de muziek om en met kunst verweven.

Wij geloven dat urban fashion een echte afspiegeling is van en voortkomt uit de culturele bewegingen die momenteel in onze samenleving aan de gang zijn. Deze bewegingen worden gevormd door muziek, films, literatuur en kunst. Wij geloven dat urban kleding een instrument kan zijn dat mensen helpt om te gaan met de huidige gebeurtenissen, en mogelijk ook een voorbode is van enkele van de sociale trends die komen gaan.

Wie zijn de consumenten en wat willen zij?

Dit is een miljoenenbedrijf dat stadskleding verkoopt aan iedereen in de stad. Onze klanten zijn letterlijk de coolste, meest stijlvolle mensen waar dan ook. Onze kopers variëren van de gemiddelde surfer, tot gangsters, van punk rockers tot modellen. We hebben klanten in Miami, Vegas, San Francisco, New York, Chicago, uterouse, en elke hoek van de wereld. Wij hebben 100’s van productlijnen, en elk van hen is vaak vertegenwoordigd (zie onze bi-coast sectie).

Waar ben je gevestigd?

fellowship

Onze gulle sponsors zijn:

– De Sierra Trading Post werd in 1990 opgericht in El Paso, Texas, in het hart van de Texaanse Cartocolities.

– Hot Topic werd in 1991 opgericht in Manhattan Beach, Californië.

– Rocawear werd in 1993- 1994 in New York City opgericht.

– collected werd opgericht in 1994 en heeft zijn hoofdkwartier in Brooklyn, New York.

Wat denk je dat de toekomst is?

Naar onze mening zijn urban fashion en streetwear niet meer weg te denken en zullen ze alleen maar sterker worden. Dit is door de gemeenschap gedreven stijl. Het is iets waar iedereen bij betrokken kan raken en zijn plaats in kan vinden. Er zijn veel getalenteerde mensen in deze industrie die met kwaliteitsontwerpen komen. Strakke urban denim verlegt de modegrenzen en we zien urban denim als een miljoenenindustrie. Wij zien urban fashion en streetwear kleding als een manier om jezelf en je ware ik uit te drukken, wat dan een modestatement wordt.

Wat vind je het leukst aan je bedrijf?

Ik denk dat we allemaal een innerlijk verlangen hebben om uniek en individueel te zijn. Helaas hebben de meesten van ons niet het geluk begiftigd te zijn met de intelligentie om dit te zien. We moeten dit zelf uitzoeken.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.