fashion

Unieke urban Recensie

Urban kleding

Unieke kenmerken van Hilfiger urban

Of mannen zich nu willen uitdossen voor een dagwandeling, winkelen in het winkelcentrum of een avondlijke aangelegenheid, ze hebben de unieke optie van Hilfiger urban. De collectie van Tommy Hilfiger die dit voorjaar werd onthuld, biedt mannen zeker de mogelijkheid om indruk te maken op de dames. De lentecollectie van 2008 bestond uit een mix van denim met een laag model en jasjes met een vrij patroon. De collectie die dit voorjaar werd geïntroduceerd, bevatte echter scherpe en levendige spijkerbroeken en voguish geruite jasjes die er comfortabel en toch geactualiseerd uitzagen.

De zuidkant van de Tommy Hilfiger-collectie van Amerikaanse makelij is voorzien van een stoer jack met een rits en manchetten die dichtgeknoopt kunnen worden. Anderen vonden dit jack ook erg handig in het felle winterbriesblok. Ook het gewatteerde jack dat dit voorjaar aan bod kwam, is ontworpen met een lederen overbrugging aan de binnenkant en een wollen voering, waardoor het broodnodige warm is voor de winterjas. De lederen overbrugging is echter ontworpen met een kleine zak om een apparaat of kleine voorwerpen op te bergen zonder in de jas te hoeven kijken.

De goed uitziende maar praktische regenjassen die zijn ontworpen door Tommy Hilfiger zal altijd over een rits-up thermische voering die extra bescherming in de verschillende weersomstandigheden geeft. De lederen highway jas die voorzien is van grove hardware op de naden en grote ritsen zal mannen p stormen om hun leven weggevaagd te krijgen in een regenbui, maar deze functie is ook aanwezig in de niet-waterdichte. Voor extra aandacht, de Downtown draagt heeft een rits Asak recht in het midden van de borst. De redenen waarom mannen deze jassen zouden moeten dragen liggen voor de hand. Als iemand betrapt zou worden op het dragen van een niet-waterdicht lederen jack, zou hij zich alleen al verbijten met de gedachte dat zijn modieus ogende jack geen bescherming beloofde.

De lente 2008 collectie onthulde een breed scala van Hilfiger urban-geïnspireerde kleding en accessoires die zeker zijn om het soort golven in de mode-industrie te creëren. Met de nieuw geïntroduceerde items, zullen mannen niet langer genoegen hoeven te nemen met het gewone en het gemiddelde als ze nu hun verschijningen kunnen verbeteren door middel van de nieuwe gedaalde dagen van de mode. Immers, de lijn van de mode die werd aangeboden aan mannen bestaat uit de kwaliteit en de specifieke stijl die elke persoon zal verleiden. Als gevolg van de mode die tot het verleden behoorde, is de productie van Hilfiger urban in een nieuwe dimensie gestapt en de lente-zomercollectie zal perfect zijn in het uitdrukken van de huidige evoluerende modetrend.

rillmere: creatieve innovatie

Een van de meest populaire kledingstukken in de Hilfiger-collectie is het Eigenlijk zijn de geritste stukken het meest gevarieerd en het populairst gebleken. Het geritste ritsjack was in de voorgaande jaren het iconische stuk waar mannen lang op hebben gewacht en dat ze graag wilden kopen. Dit seizoen is het geritste ritsjack nog vermakelijker gemaakt met pill-box mouwen, geaccentueerd met MaxMara stof overal. Om de casual look af te maken, werden enorme horizontale strepen op de kledingstukken gebruikt.

tai: traditionele rijkdom

De Taiwan jas stond altijd in de lijst van top herenkleding die in toonaangevende modeshows te zien waren. Dit najaar zal de Tai coat van Hilfiger te zien zijn in de najaarscollectie van de diverse herencollecties.

Voor de kleurrijke contacten

Newport News is een merk dat gespecialiseerd is in badmode. Het heeft een sterke relatie met de watersport en beschikt over een assortiment badmode dat bekend staat als populair onder de elite.

Een hoogtepunt van de collectie is een beginnend gestreept T-shirt. Het is zowel gewaagd als sexy. Daarom zal het in staat zijn om de aandacht te trekken van een aantal personen, omdat het beschikt over een robot Maagd schouderbandje en een volle mouw. De ruche afwerking op de mouw en de kleur van het shirt maken het meer modieus. Bovendien, het maakt gebruik van de technologieën van milieuvriendelijke materialen.

Lees meer:

Back print hoodie

Hoodie back print

Leave a Reply

Your email address will not be published.