fashion

Verschillende soorten armbanden

Handgemaakte sieraden

Als typisch alledaags voorwerp is een armband een bijzonder belangrijk geschenk omdat een persoon zelden sieraden draagt. Zelfs wanneer iemand juwelen draagt, is dat meestal een eenmalig iets. Heel vaak worden de mooiste handgemaakte sieraden doorgegeven aan een kind, of gebruikt voor een quilt. Een armband, in tegenstelling tot een ring, is een constant item dat een persoon kan dragen de hele tijd of zelden. Een ring daarentegen is als een ring die je op regelmatige basis verwisselt. In tegenstelling tot een armband, is het als een sieraad. Hij kan ook wat vaker gedragen worden. Een armband past ook gemakkelijk in iemands oor, dus hij is niet per se afneembaar. De meeste mensen dragen ook geen halskettingen, dus een halsketting zal minder snel een belletje doen rinkelen.

handgemaakte armbanden zijn een zeer populair artikel. Ze worden over het algemeen beschouwd als statussymbolen van de drager. Enkele van mijn favoriete voorbeelden zijn de rode houten kralen armband, en de korker crotchet armband. De handgemaakte armbanden zijn er in vier verschillende stijlen:  Callion Wedge Deze stijl heeft een ronde rechthoekige manchet met ingezette cabochon boven de sluiting. Op de dunne lijn net onder de sluiting staat het inspirerende CATHERINE. Cassis Web Dit stuk bestaat uit een metalen polsbandje geweven met zijde, franje en koord bedoeld om vrij rond de pols te hangen. over Argyle Dit stuk heeft elementen uit de tartan familie. Het heeft een bijpassende Argyle streep op de bruine wijzerplaat. cerulean De zetting van dit sieraad in sterling zilver is voorzien van een opvallend eenvoudig ontwerp van tartan gottes en gedrukte bloemen.

over kelken Dit stuk heeft een mooie hoekige zilveren zetting waarin een 120By60 edelsteen is verwerkt. Dit stuk heeft echt een aantal “Winnaar!” kwaliteiten. gekleurd Dit is een leuk stuk. Het eerste wat opvalt is de heldere en kleurrijke saffiersteen. Er zijn 52 kleurkeuzes, en de broekjes zijn allemaal 1,8 millimeter breed. persimmon Dit is een mooie gala kleur in een medium topper enkelbandje. Er is ook een sterling zilveren deel inzet aan dit stuk. zeemansknoop Dit is nog een stuk met een artistieke stijl. Dit is ook een enkelbandje met veel actie, sluiting en sluitingbalknopje. Er zijn vier kleurkeuzes. ¬†water drop Een waterdruppel enkelbandje is een bandje dat gewoon om je enkel gaat. De druppel meet 3,5 millimeter. koppeling Dit is een zeer chique stuk dat zal complimenteren een meer formele avond. Dit straalt chique uit als het gaat om kleur en textuur. Er zijn drie korte bandjes van 2,4 millimeter langs de bovenkant van het stuk. onthoud Ook dit is een trendy enkelbandje. Het is een kralenketting die op minder dan 2 millimeter van de vereiste piercing hangt. Het beste deel is dat dit ornament is verkrijgbaar in veertien verschillende kleuren keuzes. Dit is perfect voor formelere gelegenheden.

Lees meer

Gepersonaliseerde sieraden

Leave a Reply

Your email address will not be published.