fashion

Waarom winkel je nog steeds in de vijf metro-winkels?

Katoen stoffen

Hoeveel keuzes hebben we echt? Hier is een puzzel voor je. Noem drie verschillende kleren die je bezit – jurk, jeans en rok. Wat denk je dat je het liefst zou willen dragen? Probeer dat aantal nu eens met drie te vermenigvuldigen. Je hoofd zal een beetje gaan tollen, maar geloof me, je zult een totale shocker zijn. Wij geloven dat katoen stoffen de kracht hebben om een jurk te maken. Een positieve en zeker positieve keuze. De grootste uitdaging is de juiste textuur en stijl aan uw lichaamstype aan te passen. Dat is waar Atelier Quilted Petite in beeld komt. Het bedrijf begint met de productie van kleding die petite vriendelijk is.

Als een kleine en ronde vrouw, begrijp ik volledig de variatie en de behoefte van Atelier om aan deze behoeften van vrouwen van alle maten te voldoen. Dit is waarom onze Atelier Quilted Petite collectie werd gecreëerd. Wat zullen uw Atelier stoffen over u zeggen? Zullen zij altijd zacht op uw huid zijn of zullen zij kriebelen? Misschien wilt u dat zij perfect zijn voor uw lichaam. Misschien ook niet. Het merk Atelier zal u aan twee oplossingen helpen. Één – geef u de texturen en het ontwerp die uw lichaam perfect zullen passen zoals u wilt dat hij eruit ziet. Twee – geef u de kleren die uw lichaam textuur en vorm geven zonder te hard te zijn voor de rest van de stof. Ons doel is om ervoor te zorgen dat deze kleding het beste van beide werelden geeft.

Jij bent uniek. Jouw lichaam is uniek. Wat iemand anders goed staat, staat jou misschien niet. Sommige mensen hebben de gave om te weten wat anderen goed zal staan zonder het zelfs te proberen. Dank zij de selectie van Atelier Quilted Petites hoeft u het giswerk niet te doen. Breng uw styling zintuigen naar het volgende niveau door kleding te kopen die u gegarandeerd perfect zal passen. Zij zijn misschien niet zo modieus als de catwalk modellen, maar zij zullen u hetzelfde resultaat geven. Dit is wat wij noemen een win-win voor alle betrokkenen. Stijl met klasse en raffinement en geef uzelf de zelfverzekerde boost van een geweldig kledingmerk.

Laten we eerlijk zijn. Er is niets mis met de merken die kleding in massa produceren, net zoals er niets mis is met jou. Het is belangrijk te erkennen dat ieder mens anders is en dat zijn behoeften en wensen verschillend zijn en dat hij dus een andere set kleren nodig heeft. Ontzettend veel mensen kopen dezelfde kleren en hebben daardoor hetzelfde effect. Kleding passen om te zien of ze perfect past en een andere textuur voelen, het is een heel ander gevoel. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt en een paar keer draagt, zul je je niet alleen geweldig voelen, je zult er ook geweldig uitzien en je ook geweldig voelen. Waarom shopt u dan nog in de vijf metro-winkels? Ga naar de Atelier Quilted Petite Store online en bespaar tijd, energie en geld. Online winkelen en kleding ruilen is heel gemakkelijk en leuk dus begin er maar aan!

Naast de geweldige ervaring van online winkelen, zijn er nog andere voordelen en voordelen. De eerste is tijd. Stelt u zich eens voor hoeveel tijd u zult besparen door niet in de rij te hoeven staan, door geen geld uit te hoeven geven aan benzine om in de winkel te komen, door niet naar een verkooppraatje te hoeven luisteren, door niet naar vijandige babbelende buren te hoeven luisteren. Dit alles zal worden verzorgd transformeren van de tijd besteed in de rij, gas, luisteren naar een verkooppraatje, voor de koopjesjagers en koopjesjagers, voor de mensen op zoek naar mode-advies, om daadwerkelijk op zoek naar mode tips online. Dit is een groot voordeel. Stel je voor dat je naar Lanvin of Bergdorf Goodman gaat om een blouse of rok in de uitverkoop te kopen. Wat dacht je van 7-11 voor een topje met spaghettibandjes? Wat dacht je van pendelen van werk naar werk naar werk? Hoe zit het met drie kinderen die op de terugweg van het werk in de carpool stappen en ze dan eerder van het werk laten vertrekken? Stel je voor dat je je drie uur lang door de winkel moet worstelen.

Lees meer

Patronen

Leave a Reply

Your email address will not be published.