fashion

Wat is een stomerij?

Stomerij Schijndel

 

voldoet aan de vraag van de klant, uitsluitend gemaakt met behulp van een oplosmiddel dat minder giftig en meer geconcentreerd is, in vergelijking met de chemische reinigingsmiddelen. Hoe vaster het reinigingsmiddel is, hoe beter het wordt geacht voor gebruik in textiele kledingstukken.

Chemisch reinigen is duurder. Het is een proces waarbij de kledingstukken in een oplosmiddel worden gedrenkt, dat de kleurstoffen in de stof zal afbreken, om de specifieke geur en kleur te verkrijgen, alvorens het kledingstuk te reinigen. De tijd die nodig is voor dit proces kan variëren, afhankelijk van de techniek van de reiniger die u kiest. Een strijkbad bijvoorbeeld is een relatief langzaam proces dat de delicatesse van delicate stoffen niet benadrukt, terwijl een modern theehuis veel sneller zou zijn dan reinigers op basis van een bad. Het merendeel van de textielreinigingszaken is voor marketing, niet voor het zichtbaar tonen van uw goederen. Raymond, Amerikaans confectionair en stoffenreiniger, maakt zowel papieren als stoffen confectie. Het proces begint met het markeren van de gewenste kleur: etiketten opplakken, snijden, balen en dan de aanwijzingen volgen op de dop van de fles, op het etiket indien van toepassing. Als u klaar bent, is het kledingstuk klaar. Het label blijft aan het kledingstuk zitten, zodat de consument de maat kan beargumenteren. De kledingstukken worden op houten planken gelegd om te drogen. Het hout is om de integriteit van het kledingstuk sterk te houden en de integriteit van het hout Last, the garment is washed, in a washing machine consisting of a large center sprucing unit and two pairs of rollers. De nattigheid wordt eruit gewassen en dan begint het chemisch reinigingsproces.

Klinkt als een typisch modern wasproces, is het niet? Nou, bijna. De speciale details van het droogkuisproces zijn de belangrijkste reden achter de hogere kosten. Een stomerij rekent misschien 20 tot 30 dollar voor elke lading, vergeleken met een stoffenreiniger die misschien maar vijf tot zeven dollar kost. De stomerij heeft het voordeel dat zij de stof “voorbehandelt”, voordat het kledingstuk wordt gewassen, voordat de stof geel wordt enz. De belangrijkste criteria voor een afgewerkt kledingstuk zijn dat het kledingstuk absoluut schoon moet zijn, en dat de houtafwerking er als nieuw uitziet. Na de voorbehandeling wordt het kledingstuk binnenstebuiten gekeerd, en wordt een variant van de hand-ressieve afwerkingen aangebracht, waarbij de… finishes in de laatste verse laag worden gezet. Naar mijn mening bedekken deze finishes de kleding, zonder de kleding op enige manier te beschadigen. Dus hier hebben we een nieuw vehikel voor hogere textielprijzen. Door een met de hand behandeld kledingstuk te gebruiken, verlaagt u de kosten per lading, het aantal benodigde lagen, de tijd die nodig is voor de afwerking, en uw baan is breder, met een minder duur afwerkingsteam. Tegelijkertijd krijgt de klant een betere service en een professionelere afwerking.

Een nieuw concept in afwerkingen wordt steeds populairder. Deze procedure staat bekend als oppervlaktebehandelingen en stelt de klant in staat haar kledingstuk te transformeren door alleen de buitenkant van het kledingstuk te reinigen, waardoor de fijne details aan de binnenkant verborgen blijven. Een klant hoeft geen precisionant binnen te worden! Een klant die dit procédé één keer heeft gebruikt, zal u over het algemeen niet vertellen dat het een oppervlaktebehandeling was, maar u een expert noemen! Een oppervlakte afwerking loopt gladder dan een afgewerkt kledingstuk. In tegenstelling tot een traditionele antivet finish die een tweede succesvolle reiniging vereiste, zullen de klanten u bij een surface finish vertellen dat het oppervlak compleet was, en dit gebeurt meestal wanneer klanten beginnen met de surface finish. Een oppervlakte afwerking is een algemene naam voor de vin strippings in het hout. Fin strippings kunnen worden ingedeeld naar de afwerking die ze hebben in termen van kwaliteit.

Oppervlakte-afwerkingen worden gecreëerd met een certificatiemerk toegevoegd aan de productbeschrijving. De test voor het identificeren van een oppervlakteafwerking wordt bepaald door een getrainde professional. Er zijn drie categorieën:

olievrije afwerking

geoliede afwerking

iggles

Er zijn drie graden voor de afwerking van het oppervlak, afhankelijk van de diepte van de afwerking. Als de afwerkingsgraad van het oppervlak minder dan 3 is, wordt het product doorgelaten. Dit geldt voor alle dieptes, behalve voor prachtig of exquis afgewerkte artikelen, waarvoor doorgaans een extra afwerkingsgraad van 2 of 3 nodig is.

nu afmaken

glansafwerking

microgarnetten

geurbestendig

geolied oppervlak

Micro-granets zijn beperkt tot de allerdiepste lagen van afwerkingen in gezandstraalde producten. Micro-vernissen ontstaan door het te fijn verspreiden van micro-keramische deeltjes. In het verleden waren micro-afwerkingen alleen verkrijgbaar in het palet van topkwaliteit afwerkingen. De meeste producten van de Europese merknamen, zoals Dior, waren alleen verkrijgbaar in glanzende en micro-glanzende afwerkingen. Nu zijn de producten meer glossy dan mat.

Lees meer:

Kledingreparatie Eindhoven

Leave a Reply

Your email address will not be published.