fashion

Hoe kies je een hoge taille slip

Highwaist lingerie

 

makers en vernieuwers van damesondergoed

Alvorens de geschiedenis van de hoge tailles te bekijken, is het goed te weten wie enkele van de belangrijkste fabrikanten waren. In de jaren 1920 waren er 2 belangrijke fabrikanten van slips: Paul resist gaf aanleiding tot de stijl die nu bekend staat als resistance hero. Tot ongeveer 1925 was de burger beperkt tot materialen van een zeer hoge kwaliteit. In 1926 werd deze stof, die nu rayon wordt genoemd, algemeen beschikbaar dankzij innovaties op het gebied van vulkaniseren en het proces van zomen.

Inotte was een andere toonaangevende fabrikant tot ongeveer 1937. Zij waren innovatief genoeg om elastaan, een soort synthetische vezel, te gebruiken in plaats van katoen om een van de eerste licht geweven kleding te produceren.

De resultaten waren zeer significant. De pasvorm was perfect eufonisch. De kleur kon contrasteren: Blauw en wit bijvoorbeeld.

De verzetsheld vond ook het knoopkorset uit dat de slanke tailles van vrouwen weer voller maakte. Daarnaast werkte hij aan ander lichaamsvormend ondergoed, huishoudelijke artikelen en sportkleding.

door Louise Rose Of het nu gaat om poise, glamour, gratie of eenvoudige stijl, hoge taille slips zijn de bekendste lingerie voor vrouwen. Al tientallen jaren zijn vrouwen bereid een hoge prijs te betalen om er slank en verleidelijk uit te zien.

Hoge taille slip is populair ondergoed voor vrouwen. Ze passen goed en geven niet terug aan een teveel aan uitgezakt vet. Bovendien verbergen zij uw onhandige delen. Onderbroeken zullen uw benen optillen, terwijl rokken en broeken uw “afgezakte” lichaam zullen onthullen. Hoewel ze ideaal zijn voor volle fronten, zijn ze gesplitst in twee delen, de boven- en de onderbroek, die afzonderlijk worden genaaid. De mogelijkheid om het bovendeel van de slip te splitsen, stelt de drager in staat een slip met een lagere snit te dragen. Dit doet afbreuk aan hun vermogen om hun perks te behouden. Als afzonderlijke delen zijn zij veel comfortabeler en genieten zij een nog hoger niveau van zachtheid, comfort en pasvorm. Bovendien kunnen zij in setjes worden gekocht, zodat twee gebruikers de kleuren kunnen mengen en op elkaar afstemmen. Zoals bij alle lingerie is het van essentieel belang om bij de keuze van uw paar rekening te houden met comfort en gemak. Alleen dan zullen uw liefdeshandvaten goed geproportioneerd en ontspannen zijn.

Het kiezen van de perfecte hoge taille slip zal afhangen van uw smaak en maat. Het is mogelijk een multinationaal assortiment hoge tailleslips te vinden. Zij kunnen in verschillende stijlen van verschillende verkopers worden gekocht. Een in de machine gewassen slip voor vrouwen is gemakkelijk online verkrijgbaar; ze kunnen ook closeout worden gekocht. Op basis van uw behoeften, is het het beste om te onderzoeken een reeks van slip introductie,ury de verschillende opties om flexibele, aanpasbare behoeften te voldoen. Online web tailors bieden de meest handige manier om hoge taille slip te kopen. Zij hebben ook een volledige waaier van designer koopwaar van belangrijke leveranciers zoals Calvin Klein, Christian Dior, hugo boss evenals L anders in voorraad. De beste deals zijn ook te vinden op online korting verkoop.

Wanneer u op zoek bent naar een slip met hoge taille, kunt u het beste de reputatie van een bedrijf of zijn producten onderzoeken. De reputatie van een bedrijf kan gebonden zijn aan kwaliteit, of klantenondersteuning. Zorg ervoor dat u zich bewust bent van elk materiaal dat bedoeld is als een verbeterd kenmerk van het slipje dat zij aanbieden. Sommige slip zal vinyl apart, dus het is het beste om volledig te informeren alvorens een bestelling te sluiten. Het helpt ook om uit te vinden welk paar de langdurige reputatie heeft, aangezien de slips vrij vaak van ontwerp kunnen veranderen.

 

LEES MEER : 

Highwaist lingerie

Lingerie bestellen

Leave a Reply

Your email address will not be published.